donderdag 29 april 2010

OUDE WERKEN


Ik ben de laatste 2 weken een beetje aan huis gekluisterd door veel aanvallen van meniere, dus geen fietse en autorijden voor mij op dit moment. Ine en ik gaan elke morgen 1 uur lopen, maar Ine wordt vandaag aan haar knie geopereerd. Dus het lopen wordt even niets, Ine is de 3de borduurster die ik ken die aan de knie wordt geopereerd.

Ja en dan scharrel je een beetje in huis en dan kan het zijn dat je iets vind wat je lang geleden gemaakt hebt. Ik heb ze netjes gewassen en gestreken en zo zien ze er uit, de linker heb ik 35 jaar terug gemaakt en de rechter 20 jaar terug. Beide paketten had ik cadeau gekregen.

Ik denk dat ik het borduurwerk met de bloemen op ga spannen en zonder lijst in mijn kamertje hang en de merklap gaat gewassen de kast in. Past niet bij de andere werkjes die er hangen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie werken Joze, vooral die met de bloemen.

Groetjes Trudie

sylvia zei

het is inderdaad knie-tijd, lijkt wel!!
jammer dat jij ook weer zo'n last hebt van meneer Meniëre.....hopelijk taait ie snel af!!!

Anoniem zei

Hallo Joze,
Ik kwam toevallig op jouw blog terecht was aan het google naar merklappen en daar zag ik de mooie merklap liggen. Heb je misschien toevallig het patroon nog?
Ik spaar en verzamel en maak oude merklappen.
De eventuele gemaakte kosten vergoed ik natuurlijk.

Vriendelijke groeten
Annelien Daman-Gahrmann

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.