woensdag 26 mei 2010

Update Jan Houtman door de jaren heen


Zo ik heb weer een stukje geborduurd aan de Jan Houtman, mijn gezondheid gaat weer iets beter en ik heb deze week weer op de fiets gezeten. Het gaat niet snel, maar wel vooruit nu maar hopen dat de aanvallen uitblijven.

Ik heb aan de Jan Houtman een weekje gewerkt en deze week zou ik aan de Alpine van Chatelaine verder werken, maar vanavond kwam ik er achter dat ik 3 kleuren mis van de Silk 'n color. Straks maar even kijken of ik ze op e-bay kan vinden, de Alpine is dus weer opgeborgen en nu ben ik aan de St. Petersburg van Chatelaine begonnen.

Volgende week gaat die weer in de doos en dan haal ik de Hearts Garden Afghan weer voor 1 week uit de kast, zo wil ik het gaan afwisselen. Verder heb ik afgelopen week een paar cadeautjes gemaakt, daar plaats ik later deze week wat foto's van.

6 opmerkingen:

Elza zei

Jan Houtman wordt wel heel erg mooi.
Ik wou dat het wat warmer werd want ik wil lekker buiten zitten borduren.
Groetjes ELza.

sylvia zei

wat een discipline hebben we nodig, he, weekje het één, weekje het ander!!!
ik hoopte dat je al beter zou zijn, maar dus niet.......alleen in stijgende lijn, dat wel gelukkig!!!!
ik borduur bijna niet....:(
te druk met onze tentoonstelling en ff geen geduld!!!
je JH wordt prachtig!!!!
liefs, Syl

Ingrid zei

Ik hou ook wel van een beetje afwisseling en je Jan Houteman ziet er schitterend uit Joze , het wordt vast en zeker een pracht stuk dat zie je nu al !

Anoniem zei

Hoi hoi.

Mooi de JH, je schiet al lekker op.
Ben benieuwd naar de kado'tjes die je gemaakt hebt.
Elke week een ander borduurwerk onder handen nemen, zo komen je UFO's ook af.
Succes en een knuf van Marion

Riet zei

Mooi Joze, je bent er al best ver mee. Het is wel leuk om de werkstukken af te wisselen (en af en toe een beetje smokkelen is niet erg toch). Groetjes Riet

Amarins zei

Deze wordt echt schitterd. Leuk is dat hè om de werkjes te kunnen afwisselen. Zelf vind ik dat ook erg leuk.
Groetjes,
Amarins

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.