zaterdag 29 mei 2010

VAN DE KLEINE BORDUURTJES ZIJN CADEAUTJES GEMAAKT

Een week geleden heb ik kleine borduurtjes laten zien op mijn log en inmiddels heb ik daar cadeautjes van gemaakt, 4 schriften met harde kaft en 1 memoblok voor bij de telefoon. Waarvan er 3 al een bestemming hebben, het rode en blauwe schrift gaan mee naar Oostenrijk op vakantie, waar het de weg vind naar de ontvangsters. Elk jaar neem ik een eigengemaakt borduurtje voor hun mee en ik dacht vorig jaar ik raak uitgeput, maar niet dus. Ze hebben al zoveel borduurtjes gehad dat ik op moet passen dat ik niet hetzelfde weer meeneem. Inmiddels heb ik opgeschreven wat ze in de loop der jaren hebben gehad, dus het kan niet fout gaan.

Het derde schrift gaat morgen op de post naar een ontvangster die lekker nog van niets weet hahaha, ik hoop dat ze blij verrast is. Volgens mijn schema zou ik deze week aan de Alpine van Chatelaine werken en dat heb ik ook 1 dag gedaan en toen kwam ik tot de ontdelling dat ik 1 zijden garen miste van SNC, alles hier in Nedeland afgezocht niemand had het. In Amerika was het wel op voorraad en nu is het onderweg in een vlopje, kan het bijna niet afwachten.

Heb toen eerst de cadeautjes afgewerkt dat was nog wel een heel karwei,er zitten wel schoonheidsfoutjes in. Nu weet ik waar ik de volgende keer op moet letten, ik heb lekker de QHG weer van stal gehaald en heb er vandaag fijn aan geborduurd. Ik zit op hetzelfde punt als Elza met de NHA, ik heb 2 moeilijke blokken boven elkaar. Ja waarom zij wel en ik niet.

Ik hoop dat jullie de resultaten het aanzien waard vinden.

Informatie over gebruikte materialen vinden jullie onder mijn berichtje kleine borduurtjes gemaakt.

5 opmerkingen:

Petra zei

Ik vind dat de kadootjes er super uitzien Joze! Leuk bedacht ook.

Groetjes,

Elza zei

De cadeautjes zijn enig, ik neem ook meestal wat mee.
Heb gelukkig blok 17 van de NHA bijna af wat een gedoe.
En nu probeer ik door te zetten naar de blokken eronder.
En dan nog drie, jippie.
Maar eerst nog de babyquiltjes.
Jij veel succes met jouw blokken onderelkaar, even, nu ja even doorzetten. Groetjes Elza.

Ingrid zei

Prachtige cadeautjes en wat een goed idee , echt wel het krijgen waard toch !

apke zei

Joze, leuke kado'tjes heb je gemaakt, de ontvangers(sters) zullen er mee in hun schik zijn.

Groetjes Marion

sylvia zei

je werken zijn het bekijken weer waard, hoor Joze!!!
dus jullie gaan ook weer naar Oostenrijk, wij ook, hoor!
maar zonder kadootjes.......
gaat het weer een beetje beter met je???
liefs, Syl

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.