vrijdag 4 juni 2010

LAVENDELZAKJES GEMAAKT

Deze week heb ik toch nog even tijd gevonden om deze lavendelzakjes af te werken, ik had ze al langer klaar maar ze moesten nog afgewerkt worden. De mand met cadeautjes raakt weer lekker vol.

Ik ben deze week bijna alleen maar bezig geweest met de QHG afghan en ik heb bijna een blok klaar, ik denk dat ik begin volgende week een foto kan maken en plaatsen. Het was een erg vol blok en het blok wat er boven komt is ook aardig vol. Het voelt bijna net als het flatgebouw van de Nature Home Afghan, maar even doorzetten en dan zijn we over dit punt heen.
                                   Afgelopen woensdag heb ik Katharina van mijn borduurclubje geholpen met blokken te maken voor een afghan, Katharina gaat de Hummingbird van Stoney Creek maken en heeft moeite met het borduren over 1 draadje. Ik had alleen niet gedacht dat het zoveel werk zou zijn, maar het wordt wel heel erg mooi, we gebruiken een perle garen van DMC in bijna dezelfde kleur als de stof en trekken dan 1 draad uit de stof en trekken 2 draden perle om de 10 draden er door heen. Veel werk maar het resultaat mag gezien worden, de stof voor dit werk is gekocht bij Naald en Draad in Roermond en komt goed overeen met de originele stof.


7 opmerkingen:

Amarins zei

Wat een super leuke geurzakjes. Zelf heb ik er ook een aantal van gemaakt. Leuk om zo tussendoor te borduren.
Fijn weekend,
Amarins

Marion zei

Joze, de geurzakjes zijn heel erg mooi en als ik mijn ogen dicht doe dan ruik ik ze.

Ik ben best nieuwsgierig hoe jullie de blokken hebben gemaakt. Een uitvergrootte foto misschien????

Fijn weekend en een knuf van Marion

Petra zei

ik vind de geurzakjes súper chique geworden, Joze
héél "fijntjes" die kantjes

fijn weekend!
Gr.Petra

Ingrid zei

De geurzakjes zijn heel erg mooi Joze , heel fijn werkje en zo komt de cadeautjes mand lekker vol ;)

Elza zei

Mooie oplossing voor de stof.
En leuk die geurzakjes , ga je die ook weg geven.
Groetjes ELza.

Hetti zei

Wat een mooie geurzakjes heb je gemaakt Joze. En de randjes bovenaan vind ik enig, wat een leuk idee!
Groetjes, Hetti

cinders zei

Hoi, ik kwam via google op jouw site terecht. Ik ben op zoek naar patronen om lavendelzakjes te borduren. Ik zag jouw zakjes op de foto en ik vind ze zo mooi! Heb je daar misschien een patroon van of weet je waar ik die kan vinden om ze ook te maken? Alvast bedankt! Cindy

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.