vrijdag 18 juni 2010

Naald en Draad heeft Moncai Silk opgehaald

Kijk eens wat een mooie kleuren, het is weer een genot om naar te kijken. Sabine en Cees van Naald en Draad waren hier afgelopen zondag om deze wasmand vol mooie zijdes op te halen en hebben nu heel veel kleuren in hun winkel in Roermond. Wat wel jammer was dat het weer niet meezat, we hebben wel buiten gezeten maar echt warm was het niet. Maar als je mensen bij elkaar zet die het borduurvirus hebben dan is het altijd gezellig, dat heb ik gezien bij de borduur ruildagen. Dat waren beide keren hele gezellige dagen met mensen die hetzelfde virus hadden en hebben, volgens mij kom je nooit meer van dit virus af.
Ja en dan deze zijde ik ben er helemaal verliefd op, ik heb me ingeschreven voor de Papillion Sal en die ga ik ook met Moncai Silk borduren. Door het borduren van de Quilted Hearts Garden Afghan met de Moncai Silk 2 draadjes over 1 draadje ben ik helemaal verknocht geraakt aan dit garen, de Chatelaines St. Petersburg en de Alpine gaan dezelfde weg. Er komt gauw een update aan van de QHG ik heb vanmiddag de foto's gemaakt er is weer een blok klaar.

3 opmerkingen:

Ingrid zei

De zijde ziet er echt hèèèl bekoorlijk uit ,hier heb ik totaal geen ervaring mee ,prachtige kleuren ...

Marion zei

Yakkie Joze ik word helemaal hebberig bij het zien van de mooie zijde.
Eerst is het kleinkind aan de beurt en dan ga ik weer met de zijde borduren.
Mijn Mandala moet ook nog af.

Knuf Marion

Petra zei

Prachtig mooi, Joze! al die kleurtjes zijde. Ben benieuwd hoe het is om hiermee te werken, maar moet nog éérst het "portretje" van Renske klaar krijgen...!
Fijn weekend, groetjes,Petra

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.