zaterdag 26 juni 2010

Update Alpine van Chatelaine

Nou hier is die dan de laatste update van de Chatelaine Alpine van mijn geliefde vakantieland Oostenrijk, ik heb er nu ongeveer 3 dagen aan gewerkt en ik vind dat ik erg ben opgeschoten. Dat zal wel komen omdat de afghan veel fijner werk is en er meer handelingen zijn, ik kan me nu al verheugen als Geke met de NHA begint en er dan achterkomt dat dat wel heel veel langzamer gaat. Jammer Geke maar het resultaat is er ook naar, gelukkig weet ik dat Geke zal lachen als ze dit leest.

Ik zal de Alpine aan de kant moeten leggen want ik heb met zezelf afgesproken dat hij meegaat op vakantie naar Oostenrijk (zelfs Huub vond dat ook) om er daar verder aan te borduren. Alle geboorte borduurtjes van de kleinkinderen ben ik in Nederland begonnen en heb die in Oostenrijk afgemaakt en ook alle kleine Chatelaines freebees heb ik in Oostenrijk gemaakt vorig jaar, daar heb ik leuke naaldenboekjes van gemaakt en fijne mensen (vriendinnen) mee verwend over de post en face to face. Gelukkig waren ze er allemaal blij mee, stel je voor dat het anders was, hahahaha.

Als alles goed gaat begin ik volgende week met de St. Petersburg van Chatelaine, ja want je weet het maar nooit met mij. Ik krijg wel een kick van het boruren over 2 draadjes het gaat super snel, het zal even duren voordat jullie weer wat van mij horen. Zondag is onze oudste zoon jarig hij wordt 40 jaar en dan is er een feestje, maandag oppassen bij mijn docher, donderdag ziekenhuis dag voor mijn meniere. Het gaat nu gelukkig beter, heb vandaag voor het eerst in 4 maanden auto gereden.

Vrijdag is een feestdag dan komt Joke B. met haar man Cor en daar verheug ik me erg op, want Joke en ik hebben een klik en dezelfde ziekte.

DIE ZIEKTE HEET BORDUURVIRUS

3 opmerkingen:

Ingrid zei

Alpine is een prachtig werk Joze , die staat ook op mijn verlanglijstje ,groot gelijk om hem mee te nemen naar oostenrijk je gaat daar nog beter in de stemming zijn om er aan te werken ;)!
Fijn weekend

Marion zei

OoooooJoze wat wordt de Alpine mooi.
Heerlijk tegen de bergen aankijken op je balkon en dan verder eraan borduren, lijkt me helemaal geweldig.
Fijn dat het zo goed gaat met je en dat je weer auto kan rijden.
Veel plezier met JokeB en geniet van elkaars gezelschap.
Knuf Marion

sylvia zei

mooi, die Alpine, he?!
eigenlijk moet ik em ook maken..........;;))........maar ik begin er maar niet aan!!
heb nog zoveel andere dingen!!!!
ik kom nooit aan borduren toe in oostenrijk; we lopen te veel, jan en ik.....haha!!!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.