donderdag 10 juni 2010

GEKOCHT VANDAAGKijk eens wat ik gekocht heb vandaag. mijn schoondochter heeft een stoffen winkel en gaat ermee stoppen omdat ze het niet meer kan combineren met de kinderen. Vandaag was ik even bij haar in de winkel en ze deed alle bandjes en kantjes heel erg voordelig weg. 2 Meter halen en 1 meter betalen, dus daar heb ik lekker in zitten snuffelen en natuurlijk ook gekocht. De onderste 3 bandjes zijn echt in de kleuren delfts blauw, de derde van onderen is het kussende jongetje en meisje en dat is een gedrukt bandje. De 2de van onderen met de molentjes dat is een ingeweven bandje en heel mooi van kwaliteit. Ik ga de onderste 3 gebruiken in combinatie met een geborduurd kussend paartje en maak er een theedoos van om volgend jaar mee te nemen naar onze vrienden in Canada

Verder heb ik koordjes gekocht was ook 2 halen 1 betalen en 1 meter fiberfill, altijd handig om thuis te hebben. Als ik de theedoos af ben zal ik hem hier plaatsen, maar eerst nog even met de QHG afghan bezig, blok 17 is ook bijna af.


1 opmerking:

sylvia zei

leuke lintjes en kantjes, ben er gek op!!
maar jammer dat schoondochter moet gaan stoppen!!!!
alhoewel thuis mam zijn ook leuk is!!!
heb laatst ook veel gekocht voor een patchwork object.......nog even geen tijd!!!
heb je mijn mailtje ontvangen, Joze??

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.