dinsdag 20 juli 2010

ONTWERPJE MET MONCAI SILK

Nou zo is die dus geworden, de kleuren wijken wel iets af maar niet echt veel. Ik heb 4 verschillende kleuren blauwe Moncai Silk gebruikt en de swarovski's zijn crystal AB. De mill hill kraaltjes zijn  heel licht blauwgetint. Ik heb vandaag 2 borduurtjes erbij gemaakt op dezelfde stof, 1 borduurtje met 4 kleuren groen en 1 borduurtje met 4 kleuren rood. Ik ben een beetje aan het experimenteren met kleuren en wat het doet op een gekleurde stof, waar ik een beetje problemen mee heb is mijn beperkte voorraad kraaltjes. En dan bedoel ik dat ik de swarovski's niet goed kan afstemmen met de mill hill kraaltjes, ik mis dan net even de goede kleur om het helemaal af te maken. Met deze blauwe is dat wel goed gelukt maar met de groene en rode is het iets minder, de mill hill kraaltjes zijn iets te fel naar mijn smaak.
Ondanks alles vind ik ze toch wel erg mooi en morgen ga ik ze omtoveren naar gebruikvoorwerpen, misschien als ik tijd heb plaats ik er een foto van.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk geworden, joze!
straks wordt je nog een geliefd ontwerpster!!!!
succes met het maken van iets leuks hiervan, groetjes, Syl

Ingrid zei

Heel mooi Joze ....je hebt er toch echt wel een goede kijk op ,ik vind de kleuren wel heel mooi passen !!! Prachtig werkje !
Liefs Ingrid

Marion zei

Joze, de kleur blauw is heel erg mooi. Op de blauwe stof past het perfect.
Ik ben benieuwd wat je er van gaat maken dus wacht ik het eindresultaat af.

Succes.
Marion

Elza zei

Mooi geworden Joze, ik kon maar steeds niet reageren.
Computer had wat hitte problemen.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.