vrijdag 23 juli 2010

DIT HEB IK ERVAN GEMAAKT

Zoals beloofd hierbij een foto wat ik van de borduurtjes heb gemaakt, de rode bovenaan daar heb ik een memoblok van gemaakt, altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen. De blauwe linksonder dat is een naaldenboekje geworden en dan gemaakt zonder naaimachine en de groene rechtsonder dat is een geurzakje geworden.

Ik was vandaag bij Naald en Draad en daar liggen ze nu te pronken, wat was het weer leuk en gezellig om daar te zijn. Het is eeuwig zonde dat we zover van elkaar af wonen, maar dan is het weerzien ook weer heel leuk. Bianca die ik goed heb leren kennen op de beurs in den Bosch kwam ook langs om elkaar weer te zien en het voelde gelijk allemaal heel vertrouwd fijn dat zulke mensen nog bestaan.

Ik zal ook 2 foto's plaatsen van het groene en rode borduurtjes zonder swarovski's en Mill Hill beads,  dan kunnen jullie het verschil goed zien. Ik ben door de Chatelaine's inmiddels behoorlijk verslaafd aan de kraaltjes.

Veel kijkplezier en tot het volgende berichtje.


Deze borduurtjes zijn allemaal geborduurd met Moncai - Silk

8 opmerkingen:

Creative Chaos zei

Hoi Joze , met veel plezier heb ik je hele blog gelezen en ik wil het ook dolgraag blijven doen , ik hoop dat ik je aan mijn blog mag toevoegen !!
Schitterende borduurwerken heb je gemaakt !!
Patti xx

Joze zei

Hallo Patti,

Leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vind en je mag het gerust toevoegen op je blog, hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Dank je wel voor de complimenten, erg leuk om te lezen.

Groetjes Joze

Ingrid zei

ooohhh Joze wat heb je er mooie cadeautjes mee gemaakt ,ik vind pareltjes op een borduurtje ook heel erg mooi , ik wacht enkel nog op mijn stof voor de chatelaine en kan er ook mee aan de slag :D!
Fijn weekend !
Liefs Ingrid

Riet zei

Joze, zolang het maar bij dit soort verslavingen blijft is het niet zo erg. Zo blijven we lekker bezig en vervelen ons niet!
Je werkjes zijn weer leuk!
Fijn weekend nog en liefs van Riet

Marion zei

Hoi hoi.

Wat heb je er weer mooie spulletjes van gemaakt.
Dat je een leuke dag zou hebben had ik wel verwacht. Naald en Draad is super. Heb je nog wat gekocht?????

Knuf Marion

Joze zei

Nee Marion ik heb niets gekocht, maar wel veel meegenomen om voor Naald en Draad wat leuke dingetjes uit te werken. Ja het was gewoon weer heel gezellig, het is daar altijd heel gezellig. Ik had ook van chatelaine de Alpine en de St. Petersburg meegenomen en die vielen ook goed in de smaak. De klanten die er waren op dat moment waren er helemaal verrukt van en dat is leuk om te zien/

sylvia zei

de borduurtjes zien er inderdaad heel anders uit zonder de steentjes!! ongelooflijk wat een effect het heeft!!!
en fijn dat je zo'n leuk contact hebt met N en D!!!!
kan niet anders als je zelf zo'n leuk mens bent.......;)

Elza zei

Hoi Joze je hebt er weer mooie spulletjes van gemaakt.
leuk om al de oude bekenden weer tegen te komen.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.