woensdag 13 april 2011

Update White Nights of St. Petersburg van Chatelaine

Door de verbouwing heb ik best veel kunnen werken aan deze Chatelaine, ben met de laatste loodjes bezig maar ik vind het nog steeds heel leuk om er aan te borduren.De naterialen zijn erg mooi en het is een genot om ermee te werken.

Heb vanmorgen bij de post een vijf tal removenaaldjes binnen gekregen van Naald en Draad. Doordat Marion er zo enthousiast over was met borduren heb ik dat ook maar eens geprobeerd en het werkt echt super. Ze zijn ook erg stevig en gaan lang niet zo snel krom als de andere naaldjes.

Het sloopwerk in de kamer is nu allemaal klaar en het meeste stofhappen is voorbij, door al die stof en de deuren tegen elkaar open werd ik weer opnieuw verkouden en keelpijn. Maar het gaat weer een stuk beter en de opbouw kan ook weer beginnen, ik houd jullie op de hoogte.


Dit is mijn kleindochter Jet waar ik elke vrijdagmorgen oppas, ik dacht dat ze het wel niet leuk zou vinden een hele morgen in mijn borduurkamertje. Maar het tegendeel was waar, ze wilde ook borduren en deze paddestoel had ik nog liggen van de andere kleinkinderen. Ze is er langer mee bezig geweest dan de andere kleindochters, dus wie weet misschien schuilt er in haar ook een borduurster.

DAT ZOU LEUK ZIJN

6 opmerkingen:

Marion zei

Hoi lieve Oma.

Wat schiet je al op met je St.P. en fijn dat het nu al stofvrij is en de opbouw kan beginnen. In Jet schuilt vast een borduurster.

Dikke knuf van die andere Oma.

Anita - Vlijtige Handjes zei

De Chatelaine is prachtig. Gelukkig dat het weer beter gaat. Als ik ooit kleindochters krijg hoop ik ook dat die het virus krijgen want de dochters zijn wel creatief maar niet met naald en draad.
Succes met de verbouwing het ergste is achter de rug. Groetjes Anita

Mireille zei

Joze,

Nou je Chatelaine is prachtig hé;
Ik hoop dat je kleindochter het virus te pakken heeft, altijd fijn om dan samen te kunnen borduren.

Nu de opbouw kan beginnen ga je de vorderingen goed zien, en kun je beginnen aftellen :-). Succes nog.

gr,
Mireille

Anoniem zei

Ich bin jedes mal aufs neue begeistert, wenn ich deine edlen und wunderschönen Stickereien angucke! Wunderschön!

Liebe Grüße, Marion

Petra zei

je chatelaine ziet er al súper MOOI uit..
groetjes, Petra

Hetti zei

Wat Mooi is de Chatelaine!!
Leuk hoor een bordurende klein dochter. Wie weet zit het virus wel in de genen.....
Veel beterschap en succes met de verbouwing!
Groetjes, Hetti

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.