zaterdag 30 april 2011

ZOVER ZIJN WE NU MET DE KAMER

Het is weer zaterdag en de verbouwing van de kamer is nu 4 weken bezig, hieronder komen foto's van hoever we nu zijn. Eerst wil ik toch even een borduurwerkje laten zien wat ik deze week heb gemaakt en het kwam door haar, ik zag het op haar blog en was er ook weg van. Alleen heb ik het anders gemaakt zoals jullie zien en heb andere kleuren gebruikt, ik ga er een mooie theedoos van maken en die gaat in september mee naar Oostenrijk als we op vakantie gaan voor onze gastvrouw.

Door de tegenslag in de verbouwing met de schoorsteen loopt het hier allemaal iets anders en dat heeft gevolgen voor mij, ik kan niet mee naar de beurs in Veldhoven en dat vind ik echt heel erg jammer. Maar het is niet anders en ik heb me er bij neergelegd. Mijn zwager heeft a.s. donderdag en vrijdag vrij genomen om het plafond te komen stucen en die moet verzorgd worden met eten en drinken, dan kun je niet ergens anders zijn, dan moet je er zijn. Volgende keer beter en ik zal er weer met plezier zijn. 
Hier wordt de schouw gemaakt


Zo gaat de schouw er uit zien

Hier wordt de metselwerk muur aangestuct, Martin is vanmorgen begonnen om 9 uur

Zover is hij gekomen vandaag om 17.00 uur was hij klaarDe deur was geschilderd in de kleur van de metselwerk muur, dat gaat nu dus veranderen. We denken nog anderhalve week bezig te zijn met alle dingen die moeten gebeuren en dan komt de schilder. De kleuren heb ik samen met mijn dochter uitgezocht en dat moet goed komen, hopelijk is de schilder dan ook met 2 weken klaar, dus dan kunnen we met 4 weken beginnen in te richten. Dat zal rond 4 juni zijn, dan laten we even alles in de steek en gaan naar Frankrijk. We gaan dan bij Joke en Cor logeren en nemen de haan die Cor heeft gemaakt in de Smederij mee en brengen heerlijk de Pinksterdagen bij hun door. Hier horen jullie t.z.t. meer over en foto's zullen zeker volgen.


6 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Fijn Joze dat het op zijn eind loopt en dat je aan de opbouw bent begonnen. Het wordt mooi licht en het zal een heel ander gezicht zijn. Je borduurtje is erg mooi geworden. Leuk hè de roosjes maken. Ik vind het een keileuk idee voor een theedoos. Jammer dat je niet in Veldhoven bent. Misscien eens op een andere beurs.
Hartelijke groetjes Anita

Elza zei

Jammer dat je niet meekunt naar Veldhoven maar dit is ook belangriijk.
Verheug je maar op Frankrijk en het zal allemaal goedkomen.
De roosjes zijn prachtig voor op een theedoos. Groetjes en sterkte met de laatste loodjes van jullie huis. Groetjes ELza.

Marion zei

Hallo lief mens.

Ook Sabine en ik zullen je missen in Veldhoven, de volgende keer beter en daar verheugen we ons al op.
Wat is je roosjeslap mooi geworden en wat zal jullie gastvrouw hier blij mee zijn. Het is zo leuk om de roosjes te borduren.
De kamer wordt heel erg mooi en net zoals Anita zegt, lekker licht allemaal. Als het klaar is zal je er dubbel van genieten dus nog een paar weekjes op je tanden bijten. Het stoffige gedeelte is gelukkig klaar en dat scheelt een heleboel.
Straks lekker uitrusten bij Joke en Cor.

Dikke knuf van Marion

astrid zei

Fikse verbouwing, waarom moet een mens toch zoveel rommel hebben voor het weer wat gaat worden...pfff. Succes verder.
Wat zijn de roosjes mooi geworden. Zal de ontvanger van het doosje zeker blij mee zijn!

sylvia zei

wat een ander gezicht in je kamer, alle steentjes weg!!!
het is wel een hele operatie, hoor!!! pfiew....
Jij gaat naar Frankrijk en later toch ook weer naar het Oostenrijkse???
groetjes, Syl

Joze zei

Hoi Syl, ja dat klopt we gaan in september naar Oostenrijk. We kijken er erg naar uit, de koek is op voor ons.

Liefs Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.