zaterdag 23 april 2011

UPDATES CHATELAINE EN VERBOUWING


Zover ben ik nu met de St. Petersburg ik moet nog een halve rand borduren en dan de kraaltjes erop zetten.

Momenteel zit ik buiten te borduren aan de Alpine, doordat de stof van de petersburg donker is durf ik er niet buiten aan te werken. Je weet maar nooit of er een verkleuring komt.

De Alpine schiet ook al lekker op, ga straks verder aan de rechterkant en dan is hij bijna voor de helft klaar, beide Chatelaine's gaan mee naar Open Europese Quilt Kampioenschappen in Veldhoven. Naald en Draad uit Roermond staat daar met een stand. Marion en ik zijn daar dan ook om te helpen. Als je hier klikt dan vind je alle informatie over dit gebeuren. Ik verheug me er op om erbij te zijn.


Op deze foto kun je zien hoever de verbouwing is, we hebben flink wat tegenslag gehad deze week. De schoorsteen op het dak moest helemaal verwijderd worden en dat was een heel karwei waar we geen rekening mee hadden gehouden. Gisteren alle roet die vrij was gekomen opgeruimd en ik kan even geen stof meer zien, het is hier heel druk heb gewoon geen tijd om op het prikbord te reageren of andere mailtjes te beantwoorden.  We zijn blij met het mooie weer heerlijk buiten zitten en borduren, moet er niet aan denken om hele dagen binnen te zitten. We gaan met frisse moed verder en vandaag komt de ruwbouw schoorsteen in de kamer af.  Ik wens jullie allemaal fijne Paasdagen.

8 opmerkingen:

Petra zei

je chatelaines worden steeds MOOIER,
..de kamer zal zéker prachtig worden!
fijne Paasdagen,
groetjes, Petra

Anoniem zei

Traumhaft shcön deine Stickereien!

Ich wünsche dir und deiner Familie ein frohes Osterfest und habt viel Spaß beim Eiersuchen? Macht ihr das überhaupt?

Liebe Grüße, Marion

Joze zei

Ja Marion, das machen wir auch mit die Enkelkinder.

Gruesse Joze

Anita - Vlijtige Handjes zei

Jammer waarom moet er bij een verbouwing altijd wel iets tegen zitten?? Gelukkig kun je dan weer heerlijk met je prachtige Chatelaine verder. Zo mooi!! Sinds lange tijd wil ik weer een keer naar Veldhoven. Ik hoop je daar te zien. Fijne paasdagen en veel plezier met je gezin.
groetjes Anita

Corina zei

Oh, ik vind die chatelaines toch zo mooi....

Mireille zei

Prachtig die chatelaine en ja die werken zullen ook prachtig zijn als ze klaar zijn. Nog even geduld.

sylvia zei

prachtig, je Chatelaines!!! En straks je kamer ook, maar ook dat neemt veel tijd.......brr, wat een stoftroep, he?!
Hou je taai, groetjes, Syl

Elza zei

de chatelaines zijn ware kunstwerken aan het worden en veel plezier met je quiltweekend en sterkte met al de stof en nog meer ellende van de verbouwing, het zal vast wel eens keer heel erg mooi worden. Groetjes ELza.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.