zaterdag 30 juli 2011

HOLLAND SPRINGTIME MANDALATijdens de dagen in Praag heb ik niet helemaal stil gezeten, ik had de Holland Springtime van Chatelaine bij me en ik ben tot zover gekomen. De kleuren komen erg goed uit op deze stof, het word een beauty. Helaas kan ik er niet mee verder ik kom 1 kleur te kort, vandaag besteld bij Naald en Draad dus even wachten. Ik hoef niet met mijn handen over elkaar te zitten, ga nu een begin maken aan de Hawaii Garden Mandala. Daar heb ik alle materialen voor thuis, weer een nieuwe uitdaging. Zal er niet veel aan kunnen werken, deze week nog wat tripjes doen met onze vrienden uit Canada. We gaan een van de eilanden bezoeken en ze willen nog graag het Rien Poortvliet museum bezoeken.

Groetjes Joze

5 opmerkingen:

Hetti zei

Fijn dat jullie genoten hebben van de vakantie in Praag, mooie foto's.

En wat wordt de Holland Springtime prachtig! Nu ik bij Marion de Greek Mandala gezien heb [WOW zo mooi en wat ingewikkeld al die steekjes] weet ik wat voor werk het is.
Groetjes, Hetti

Marion zei

Oooo Joze deze wordt ook alweer zo mooi.
De Greek ligt nog steeds in een hoekje te roepen maar mijn oren zitten voorlopig nog dicht. Kan er niet toe komen. Ben met andere leuke dingen bezig en dat mag ook. Wie weet gaat het knopje gauw om en ga ik weer borduren.
We spreken elkaar snel weer.
Knuf Marion

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hij is zoooo mooooi!!

Magia dos bordados zei

Olá Joze! Parabéns! Seus trabalhos estão lindos. Tambem amo o bordado. Publiquei uma matéria sobre toalha de banho. Sou do Brasil
Um grande abraço, Algecira. Se tiver um tempo e quiser fazer uma visita será um prazer.
http://alcastrosantos.blogspot.com

Anoniem zei

Read through this article and discover out exactly what is the "in" thing nowadays and
why. Mangroves, water-loving and salt-tolerant trees, form extensive forests along seacoasts, island fringes and keys, and their lattice of supports in the shallows are highly productive
nurseries for baby fish and other marine creatures.


Feel free to surf to my web blog baby swings

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.