donderdag 28 juli 2011

PRAAG EEN ERG MOOIE STAD


Even niets over borduren maar over Praag, we zijn met onze canadese vrienden voor 4 dagen in Praag en morgenvroeg rijden we terug. Dinsdag zijn we begonnen aan een wandeling door het oude Praag en we zijn begonnen bij het kasteel hierboven te zien.


Dit beeld staat in de tuin bij de orangerie.

Dit beeld staat voor de orangerieHier gaan de de wacht aflossen een groot ritueel.


Deze foto spreekt voor zich een heerlijke soep ggeserveerd in een broodje.


Gisteren waren we in de oude binnenstad en daar ziet het er zo uit.Af en toe moet er uitgerust worden en ook om iets te drinken.


Dit was gisteren in een plaatselijk restaurant en daar moesten  wel foto's van  gemamakt worden, zo werd het geserveerd.  Het is een varkensgebraad en het zag er schitterend uit, volgens Alwie smaakte het verrukkelijk. De prijzen van het eten zijn niet te geloven, wij eten met ons vieren inclusief drinken rond de 40 euro.Vandaag heb ik gekozen voor een rustdag, Huub is met Alwie en Colleen met de auto naar omliggende dorpen. Het waren drukke dagen en ik heb geleerd op tijd te stoppen en dat was nu, nu had ik ook even tijd om te kijken of ik hier mijn blog kon bijwerken en dat is dus gelukt zoals jullie zien. Het waren mooie warme dagen hier en ik heb erg genoten van alles wat ik heb gezien.

Groetjes Joze

4 opmerkingen:

Marion zei

Hallo lieverd, het is goed om een rustdag te houden anders gaat het een beetje fout met jou en dat kan je nu echt niet gebruiken.
Jullie hebben echt genoten van Praag en dat is van jullie gezichten af te lezen.
Geniet van elkaar en ik wens jullie nog heel veel plezier met jullie vrienden.
Knuf Marion

Corina zei

Veel plezier daar in Praag. Wat een mooie stad is het hè.

Elza zei

Praag het is een prachtige stad, ik zou er zo weer naar toe willen.
Wij hebben er ooit een dag of 10 in de buurt gezeten in een klein hotelletje.
En als je de weg weet kun je voor een prikkie heerlijk uit eten.
Voorzichtig en groetjes ELza.

Mireille zei

Joze, wat zijn dat mooie plaatjes. Altijd leuk om een reisverslag te lezen. Dank je. Groetjes mireille

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.