zondag 5 december 2010

Dit heb ik deze week gedaan


  Hier ben ik deze week mee bezig geweest, kerstkaarten maken en schrijven. De foto's zijn een beetje donker geworden maar het weer werkt ook niet echt mee binnenshuis. Jullie zullen het ermee moeten doen, in het midden liggen kleine borduurtjes die ik nog moet afwerken voordat ik ze op de post kan doen.
Ze gaan bijna allemaal naar het buitenland. In het geheel heb ik een kleine 200 kaarten gemaakt en ik verstuur er 85.

Het zijn een paar geborduurde kaarten en iets meer 3 d kaarten, het overgrote gedeelte zijn gerecyclede kaarten, oftewel kaarten van voorgaande jaren waar ik leuke details uithaal en dan achter een passe-partou kaart plak of boven op een kaart plak. Het is heerlijk om hier mee bezig te zijn, je kunt je eigen creativiteit hier helemaal in kwijt. Jullie zullen je wel afvragen waar de andere kaarten heengaan, een gedeelte geef ik weg en een gedeelte neemt mijn zus mee tegen gemaakte onkosten.

De geborduurde kaarten gaan naar lieve mensen die iets met borduren hebben en waar ik een band  mee heb en gelukkig zijn dat er nogal wat.

3 opmerkingen:

Marion zei

Hoi hoi.

Jij hebt zeker niet stil gezeten Joze maar wat ziet alles er mooi en verzorgd uit.
De ontvangers zullen hier zeker blij mee zijn.

Knuf Marion

Borduurpatronen bestellen: zei

Wauw Joze! Wat heb jij hard gewerkt! :-) Kei mooi hoor.

Liefs,
Stephanie

. zei

zovéél kaarten, Joze!
en stuk voor stuk érg mooi!

groetjes, Petra

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.