dinsdag 7 december 2010

HIER IS INE MEE BEZIG

 Voor de meisjes die in Utrecht zijn geweest en daar Ine haar lap hebben kunnen bewonderen voor de kerstkaarten, zover is ze er nu mee.

En natuurlijk ook voor de meisjes die niet in Utrecht waren, Ine is een van de meisjes van mijn borduurclubje. Wij komen eens in de 14 dagen dinsdagmiddag bij elkaar en we zijn met 5 borduursters, vanwege mijn gezondheid komen we pas in januari weer bij elkaar en beginnen dan weer met frisse moed.Ine is momenteel met de 9de rij bezig en voor de kerst zal ze de laatste rijen niet helemaal af krijgen, maar voor dit jaar heeft ze zeker voldoende.
                                                                                                                                                            


Dit werk heeft Ine bijna af, ze maakt het voor een dame van 80 jaar die dit pakket had gekregen van haar dochter. Ze is er aan begonnen maar kon het niet goed zien en ze zocht iemand die het voor haar af wilde maken, een trieste bijkomstigheid is dat de dochter waar ze het van heeft gekregen inmiddels is overleden.

Ine wilde het wel voor haar afmaken en nu is ze er bijna klaar mee, ze verwacht het snel af te hebben en gaat dan de laatste hand aan de kerstkaarten leggen.

Ine kan het bijna niet afwachten want ze heeft een nieuw project klaar liggen en dat gaat ze borduren met de Moncai silk van Naald en Draad voor de tentoonstelling van 2012. Dus ze heeft nog even de tijd.

3 opmerkingen:

sylvia zei

Ine: wat heb je fantastisch werk geleverd!!! Triest dat de dochter is overleden,maar je zult de moeder er wel heel erg blij mee maken.
je kerstborduurwerk is ook heel leuk, zoiets heb ik nog nooit gezien!!

Joze: wat een kaarten, allemensen!!! En ik ben één van de gelukkigen, he, maar dat heb ik je al gemaild!!

lieve groetjes van mij

Marion zei

Ine heeft echt veel werk verzet.Geef haar dinsdag maar mijn komplimenten.

Knuf Marion

Veerle zei

Dat idee voor de kerstkaarten moet ik onthouden, veel sneller als één per één op een mini lapje!
Prachtwerk ook van de indiaanse! En wat een emotionele waarde krijgt dit werk doorhet verhaal erachter....

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.