maandag 20 december 2010

MINI LAARSJE EN DE LAATSTE KERSTBORDUURTJES


Ik heb dit minilaarsje dit weekend geborduurd en het patroontje komt van een Oostenrijkse borduurster, het is hier http://stickerinmb.blogspot.com/ te downloaden.Hij is leuk om te maken en ik denk dat ik er volgend jaar kerst veel ga maken met een andere afbeelding.

Als jullie het gaan downloaden laat dan even een berichtje achter op haar blog, ze maakt leuke dingen en denk erover om te stoppen omdat ze zo weinig reacties krijgt.

Ik heb haar net een mailtje gestuurd met mijn foto en het nodige bedankje.
 
Deze borduurtjes heb ik dit weekend gemaakt het minilaarsje en dan mijn eigen ontwerpje Stamms en dan in verschillende uitvoeringen, heel fijn linnen en iets minder fijn. Ze zullen allemaal een weg vinden naar een ontvangster die het verdiend.

En hier een close up van de afgewerkte borduurtjes, waarvan er al weer 1 foetsiebaba is, mijn schoondochter zat er gisteren zo verlekkerd naar te kijken.

Ja dan zeg je toch zoek er maar een uit en dat heeft ze gedaan, ik heb alle werkjes gevuld met fiberfill balletjes vermengd met lavendel.

Ik wens jullie allemaal hele fijn feestdagen vol warmte, liefde en geluk.

7 opmerkingen:

Marion zei

wat heb je dat sokje mooi gemaakt!

Amarins zei

Wat een super leuke werkjes heb je gemaakt.
Groeten,
Amarins

Corina zei

Leuk laarsje en die andere borduurtjes vind ik ook erg mooi!

Anoniem zei

wat een lief laarsje!!
jozé, wat maak je toch steeds lieve dingen!!!
liefs, Sylvia

saramshobby zei

zeer mooie blog, doe zo voort.

ik volg je blog, via het volgknopje ;)

mvg saramshobby
www.saramshobby.blogspot.com

Anita - Vlijtige Handjes zei

Erg leuk Joze. Way ben je druk geweest met kerst en Chatelaine. prachtige borduurwerken heeft ze. ooit..... Ik ga even naar de mevrouw van het laarsje. Even neuzen.
Fijne jaarwisseling en een creatief en inspiratievol 2011.

Anoniem zei

Hallo Joze,
Ik heb ook een patroon van Griek van Chatelaine bestelt,mag ik vragen welk stof je hiervoor gebruikt hebt, en de borduurzijde.
Mag ik ook vragen waar je dit kunt kopen, (ben nog een beginneling).
Groet Geerte,

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.