vrijdag 31 december 2010

BEDANKT


Ontvangen kerstkaarten
 Hallo allemaal, ik wilde jullie bedanken voor alle bezoekjes die jullie hebben gebracht aan mijn blog en voor de leuke reacties die geplaatst zijn.

 Ik wens jullie voor 2011 heel veel gezondheid, geluk en liefde toe en dat we met ons allen nog veel borduurplezier mogen hebben.
 
Kerstsokken met cadeautjes

Heb nog wel even 2 foto's bijgevoegd met de ontvangen kerstkaarten, inmiddels zijn er nog 10 stuks bijgekomen en van de kerstsokken die met een klein cadeautje aan de schouw hangen. Voor de laatste keer  want volgend jaar gaat de schouw eruit, er komt wel een nieuwe maar of daar plek voor de sokken is dat weten we nog niet. Vorig jaar hadden ze er allemaal een chocolade kerstman in en dat was geen succes, wij branden de haard altijd en de middelste kerstman was gesmolten, dus dit jaar een cadeaubon van een speelgoedzaak. Zo dat was het voor dit jaar en tot ziens in het nieuwe jaar.

3 opmerkingen:

Riet zei

Joze veel geluk,gezondheid en hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar.
Liefs Riet

Marion zei

Het is leuk om te reageren op een blog waar veel aandacht aan wordt besteed en dat is met jouw blog zeker het geval Joze.
Ook ik wens jou, Huub, de kinderen en kleinkinderen een gezellige jaarwisseling en voor 2011 een fantastisch, gezond,vreugdevol, blij, borduurvol jaar toe.
Dikke knuf van Arie en Marion

Petra zei

Joze, 'n gelukkig, gezond en een "borduurrijk" jaar gewenst!
groetjes, Petra

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.