woensdag 8 december 2010

Update White Nights of St. Petersburg van Chatelaine

 Dit is de laatste update van deze Chatelaine, tussen de witte gebouwtjes komen de andere gebouwen van het Kremlin. De witte gebouwtjes kan ik niet helemaal afwerken met de stiksteekjes, want dan verdwijnen die weer als de andere gebouwen er tussen komen. Dit is de een na buitenste rand, het geheel wordt nog afgewerkt met een smalle achtkantige rand. Mochten jullie belangstelling hebben voor dit patroon van Martina Weber het is te koop bij Naald en Draad in Roermond en het is op papier gedrukt, het heeft lang geduurd voordat het in een Nederlandse winkel ligt en daar mogen we wel blij mee zijn. Het is nogal een gedoe om het via internet te bestellen in Amerika en ook nogal duurder. Ze hebben bij Naald en Draad meer patronen van deze ontwerpster, ikzelf heb de Hawaii Garden Mandala bij hun gekocht ook een beauty.
Ik heb geprobeerd om een liggende foto te maken zodat de verschillende garens en alle kraaltjes een beetje goed uitkomen, of dat nu wel zo goed gelukt is betwijfel ik. Ik zal daar eens mee gaan experimenteren dan krijgen jullie een mooier beeld. Ik zit eigenlijk te wachten totdat het nieuwe deel van de Greek uitkomt zodat ik die kan maken. Het is een verslavind en wel een hele leuke, veel kijplezier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Seit meinem letzten Besuch hast du wieder so wunderschöne Stickereien und tolle fortschritte an deinen Projekten gemacht. *bravo*

Wünsche eine restliche schöne Adventszeit.

Liebe Grüße, Marion

Marion zei

Ooooo Joze deze is ook heel mooi.
Ik krijg gewoon de kriebels en wordt zo verschrikkelijk hebberig maar.......eerst de Griek af en dan????????

Knuf Marion

. zei

de fotootjes zijn prima gelukt, Joze!
...hij ziet er PRACHTIG uit!
(zélf zou ik waarschijnlijk "moeite" hebben met het borduren op 'n donkere ondergrond!)
groetjes, Petra

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.