woensdag 23 maart 2011

BEURS DEN BOSCH EN VERSTELBAAR FRAME

 Eerst wat foto's van een verstelbaar frame waar ik mee gewerkt heb op de beurs in den Bosch.

Zoals je kunt zien is het een verstelbaar frame, dit is de kleinste maat en hij gaat van 20 cm. tot 37 cm.

Hiernaast staat hij afgebeeld met een grootte van 25 cm.


Hier boven zie je hem met een lapje stof er in, de klemmetjes zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.

Hiernaast heb ik hem vergroot tot de grootste maat voor dit frame en dat is 37 cm.

Het is gemakkelijk te doen, even de 4 plastic schroeven eruit drukken frame groter maken en de schroeven er weer in drukken.


Hierboven met een lap er in, hij zit mooi strak en dat kun je zelf regelen. Er zitten genoeg klemmetjes bij voor het groter maken.

Naald en Draad heeft nu deze frame's in de aanbieding ze kosten € 10.00 p.st.
volgens mij is de middelste maat uitverkocht. De grootste maat gaat dacht ik tot 60 cm. en OP = OP
---------------------------

Zo nu een klein verslag van de beurs in den Bosch, deze is dit jaar voor de 2de keer gehouden en niet te vergelijken met een beurs in Zwolle of Rotterdam. Veel minder mensen, dus er is veel meer tijd voor onderling contact. Dat hebben we zeker gehad met elkaar en het was erg gezellig.


Hier zien jullie Sabine en Bianca


Bianca en ik


Hier ben ik bezig mijn bril loupe te demonstreren en die vond gretig aftrek. Het borduurtje heb ik op de beurs afgemaakt.


Tegenover ons stond een stand die van plastic zakken allerlei voorwerpen maakte, ook deze hoed. Deze is gehaakt van plastic afval tassen. Zondagmiddag rond 15.00 uur begon de meligheid toe te slaan en de vrouw achter deze stand zette mij deze hoed op.


Daarna werd ik in een stoel gedrukt, er werd een kamerscherm achter mij neergezet. Ik kreeg een boek in de hand gedrukt met de woorden je bent nu de Koningin, houd een toespraak. En dat heb ik gedaan, ik heb mijn landgenoten toegesproken met de volgende woorden. Vanaf heden zijn de auto's gratis, de bezine wordt goedkoper en de belastingen gaan omlaag. Verder kwam ik niet, want iedereen moest zo lachen dat ik zelf maar mee heb gedaan.

Moet er wel even bij vertellen dat de stoel, de kampekap en het poefje allemaal bekleed is met afvaltassen. Daar kun je echt hele leuke dingen mee doen.


Dit is Lud(wig) de man van Bianca met dezelfde hoed.
Het staat hem ook goed.Bianca met het borduurtje wat ik op de beurs heb afgemaakt, ze vond de kleuren zo mooi dat ik gelijk wist aan wie ik hem zou geven.
Aan haar dus.Lud en Cees samen bij de boekenstand van Naald en Draad ze wilden niet op de foto, maar uiteindelijk is het toch gelukt.

Ik heb super dagen gehad met al deze fijne mensen, Sabine - Cees - Bianca en Lud bedankt voor de leuke dagen en graag tot een volgende beurs.

7 opmerkingen:

Elza zei

Enig wat zullen jullie een lol gehad hebben, het hoedje staat je leuker dan de bril.
Groetjes ELza.

Marion zei

Ooooooo Joze wat heb je leuke dagen doorgebracht met dat gekke stel. Fijn dat jullie tijd hebben gehad om wat gekkigheid uit te halen. Je doet het eigenlijk wel heel goed als Majesteit.

Knuf Marion

Cath zei

Zus, je kan zo aan de Redhat Society meedoen... paars jurkje erbij en op naar het feestprogramma..

Petra zei

een mooi verslagje en prachtige plaatjes, Joze..
't hoedje staat érg LEUK!
groetjes, Petra

Joze zei

Dank jullie wel, ja dat hoedje daar is wat om gelachen. Het waren heerlijke dagen vol gekkigheid.

Maar je kunt wel hele leuke dingen maken van plastic tassen.

Riet zei

Ha Joze, wat een leuk verslag en die hoed, ik dacht ook gelijk aan de koningin...
Nog bedankt voor je berichtje, lief dat je al een plekje voor volgend jaar voor me hebt gereserveerd. Hopelijk gaat het dan weer eens lukken. Ik heb de blogs een beetje verwaarloosd de laatste tijd, maar heb nu eens lekker bijgelezen bij je.
Fijne dag en liefs, Riet

sylvia zei

charming ben je, met die hoed!! Past helemaal bij je, en die toespraak kan ik me wel wat bij voorstellen....haha!!!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.