dinsdag 15 maart 2011

DIENBLAD KLAAR

Het openzoompje is helemaal af en ik vond het nog best veel werk. Het resultaat mag er zijn, ik zie nu pas dat ik hem niet recht in het blad heb liggen. Met deze foto zullen jullie het moeten doen.

Ik neem hem mee naar de beurs in den Bosch waar ik bij Naald en Draad in de stand sta, heerlijk weer 3 dagen beurs draaien. Hebben jullie al gekeken op de site van naald en draad er staan veel Chatelaine patronen op. Ook hebben ze een handig naaldje met een bolletje aan het eind, speciaal voor het uithalen. Werkt super.

Ik neem mijn Alpine en de St. Petersburg ook mee om te showen, we doen ook een demonstratie naaldenboekjes maken. Nu ben ik bezig om een lap te maken voor in een dienblad afgewerkt met muizentandjes, kijken hoe dat staat.

7 opmerkingen:

Lucie zei

wow..Joze, erg mooie combi met de kleuren...perfect plaatje.....ik kom in den bosch kijken of het in het "echt" misschien nog mooier is!!!
fijn dat jullie weer een supergeslaagde borduurdag hebben gehad!al had ik niet anders verwacht!

Lucie

Marion zei

Joze, je dienblad ziet er toppie uit.
Dat naaldje met bolletje kan je ook goed gebruiken om te borduren. Je hebt ze in 2 maten. De grootte gebruik ik om uit te halen en de kleine borduur ik gewoon mee.

Knuf Marion

Corina zei

Wow super mooi zo, heerlijk tijdloos in deze kleuren, dat blijft altijd mooi!

Jacquelien zei

Heel erg leuk geworden Joze.

groet,
Jacquelien

Mireille zei

Joze,
Wat mooi, weer een stuk om te pronken.
Fijne beurs.
Gr,
Mireille

Jessie zei

Wij komen ook naar Den Bosch ben beniewd naar dat naaldje

sylvia zei

oh, wat prachtig is dat borduurwerk geworden! Ik kwam dat ook al bij Peti tegen!!! Ooit,ooit,ga ik er ook mee aan de gang! Maar eerst sparen....;).....een pakket voor een hele theedoek is al flink prijzig!!
fijne dagen op de beurs, lieve groeten!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.