maandag 14 maart 2011

BORDUURRUILDAG 12 MAART 2011


Voor mij begon dit jaar het feest al op donderdagmiddag 16.30 uur toen we Marion van het Station in Enschede op haalden.

Thuisgekomen werd ik gelijk al verwend met allemaal leuke cadeautjes, waarvan de eigengemaakte me natuurlijk weer het meeste aantrokken. In het kleine zakje met badartikelen zit een nagelknipper - vijl - pincet met allemaal dezelfde afbeeldingen erop.Even een close up gemaakt van de sleutelhanger wat er achter op staat, ik heb deze zelf ook nog liggen om te maken maar dat doe ik na de beurs in den Bosch.

De komende jaren ga ik lekker ruiken zoals jullie zien en voor Huub was er lekkere chocolade, Marion bedankt voor al die leuke cadeautjes.

Je was een fijne gast en volgend jaar mag je weer komen.

Alles over de voorbereidingen van die dag kunnen jullie lezen op Marion haar blog, het was werkelijk heel erg gezellig en ik heb ook het open zoompje leren maken.


Eerst nog wat foto's van de voorbereidingen.Dit waren de voorbereidingen en nu de andere foto's


Evelien - Marina - Janneke - Ria - Erica


Deze foto spreekt voor zich, ik begin lekker soep in de schaaltjes te scheppen en voel me als een moeder van een heel groot gezin.

Leuke complimentjes kreeg ik over de pado-soep.
Annalies - Rina - Janneke

Ina - Evelien - Marina

Marga en Dora hebben veel pret


Dora - Rina en mijn vechtgenoot Huub
v.l.n.r. Ine-Ina-Marina-Annalies-Caro-Marga-Janneke-Dora-Ria-Erica-Marion-Evelien verborgen-Joke-Joze-Rina
Het wordt dit jaar een kort verslag met heel veel foto's, jullie kunnen voor een uitgebreid verslag kijken bij Marion. Ik ben even druk met andere dingen die ik klaar wil hebben om te laten zien in den Bosch.

Er waren nog 3 meisjes Mirjan - Birgit en Wilhelmina M, die willen niet op het blog staan en wij respecteren dat. Ze wilden wel deze groepsfoto maken en er waren 3 toestellen, dus ieder was aan het knippen met dit resultaat. Dames bedankt.

Ria had heel veel charms bij zich en zoals Rina al op het prikbord vermelde we waren nt een stelletje haviken zoals we er op af vlogen. Ik heb aardig ingeslagen zoals jullie kunnen zien. Erg leuk.

De club van grijze mutsen Joze-Rina-Marina
Ik met mijn grote zus.

Dit kreeg ik van Dora, het leuke was dat Marion en ik 1 dag van te voren op het prikbord het berichtje van Dora lazen dat ze veel kleine dingetjes afhad. Wij koekeloeren en zeiden tegen elkaar wat leuk enig, ziedaar het was voor ons. Dora bedankt.

Dit kreeg ik van Evelien een klein quiltje voor aan de sleutelbos, maar hij komt mooi in mijn gekregen hebbedingetjes bord. Evelien ook bedankt.

Van Ina kreeg ik deze mooie ezel met het ABC erop, Ina had voor iedere borduurster een klein ezeltje met een ABC erop, wat een werk. Ina jij ook heel erg bedankt.

Deze heb ik van Rina, het ziet er heel erg fleurig uit met een vrolijk stofje aan de achterkant.
Zus jij ook bedankt.

Dit mooie breiboek heb ik van Wilhelmina M met leuke kerstpatroontjes.
Wilhelmina jij natuurlijk ook bedankt.

Kon het niet laten deze fles in het groot erop te zetten, ik kreeg hem van Birgit en Mirjam.
Een erg leuk cadeautje, jullie ook bedankt
Verder kreeg ik deze mooie voorjaarsbloemen en nog een mooie grote bos rozen, die ik aan Ine heb gegeven voor haar hulp op deze dag. Er was een heerlijk fries suikerbrood, staat niet op de foto dat is al
bijna op. Het was erg leuk dat iedereen iets meebracht.

Ik wil graag alle borduurmeisjes die geweest zijn bedanken, het was een leuke ontspannen dag zonder enige bijsmaak. Dank zij jullie is deze dag een dag geworden met een gouden randje.

Volgend jaar is de datum 24 maart en iedereen die er was heeft zich gelijk aangemeld, Elza en Otje heb ik er gelijk bij gezet. Jullie hadden je al aangemeld voor volgend jaar.

Iedereen die me geholpen heeft met de voorbereidingen en van de dag zelf,  voor jullie heb ik een hele
dikke knuffel, kom hem maar halen hahahahaha.

4 opmerkingen:

Marion zei

Wat was het een fantastische dag zonder wanklank. Iedereen had het naar haar zin. Her was een gouden dag met een sterretje.

Knuf Marion

sylvia zei

het ziet er uit als een topdag en de verhalen lezende was het dat ook!
wat goed van je, Joze, om dat allemaal te organiseren!
hulde!!!

Cath zei

Oeps dit bericht hoort dus hier::::

Tja..je zus had in 1 avond een klein kussentje gemaakt..in de tas gestopt en komt tot ontdekking dat er 1 kraal nog in de tas zat...die is er afgevallen..zal hem voor je bewaren..of je knipt de lintjes korten kan ook nog (*_*)

Joze zei

Ik wacht wel totdat je de kraal komt brengen, kunnen we gelijk lekker fietsen en natuurlijk borduren.

Liefs Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.