maandag 7 maart 2011

IETS VOOR MEZELF


Ik vond het halve theedoekje wat ik voor Naald en Draad geborduurd heb erg leuk, maar ik wil altijd iets doen met de handwerkjes die klaar zijn. Toen kwam ik op het idee om het in bruin tinten te maken met de initialen van mij en mijn vechtgenoot erin. Ik heb een mooi dienblad in dezelfde kleuren gekocht en daar komt het in, het moet bij mij wel een functie hebben als het niet aan de muur hangt.

De buitenste lijnen die jullie zien is voor de afwerking, er komt een open zoompje in. Deze techniek ken ik niet, dus ik heb hem alvast voorbereid voor mijn prive les. hahahaha. Marion F. komt a.s. donderdag alvast naar Losser om te helpen met de voorbereidingen van de borduurdag, soepjes koken en boodschappen doen. Maar daar doen we niet de hele vrijdag over, dus even een privelesje voor mij Marion alvast bedankt.

Ik hoop dat ik hem voor de beurs in den Bosch klaar heb dan kunnen we hem daar ook laten zien en daar krijgen mensen weer nieuwe ideetjes van. De stof is een natuurkleur en ik heb met kleurnr. 838 - 839   met Moncai Silk geborduurd en van dmc 3865 de rest geborduurd

11 opmerkingen:

Sarah zei

ziet er heel mooi uit, je mag jezelf ook eens verwennen, he ;)

Mvg Sarah

Corina zei

Oh, bruin staat 'm heel goed! Leuk om 'm zo persoonlijk te maken en een doel te geven. Ik zag ze wel op de beurs, maar ik had er niks mee - dit is toch wel leuk! Je zult er best weer mensen mee op ideeën brengen.

Corina zei

Oh, bruin staat 'm heel goed! Leuk om 'm zo persoonlijk te maken en een doel te geven. Ik zag ze wel op de beurs, maar ik had er niks mee - dit is toch wel leuk! Je zult er best weer mensen mee op ideeën brengen.

Birgit zei

Leuk! Mooie kleurcombi. 'k Verheug me er al op om 'm in het echt te zien.

Anoniem zei

hallo Joze,

wat een mooi idee...ik kom het bewonderen in de brabanthallen hoor!!!

groetjes Lucie

Marion zei

Joze, ik ga jou het openzoomsteekje leren.
Ik verheug me op de dagen bij jou.
Je theedoekje wordt heel erg mooi.

Knuf Marion

Amarins zei

Schitterend zo in deze bruintinten.
Groetjes,
Amarins

Creative Chaos zei

Schitterend ! Prachtige kleurtjes en wat een leuk idee omje initialen erin te verwerken !
Patti xx

Joze zei

Allemaal bedankt voor de complimentjes en voor Lucie wat leuk dat ik je zie in den Bosch.

Liefs Joze

Elza zei

Heel mooi Jose, was ik ook van plan met de halve theedoek. Maar ik maak hem in het bruin.
Gaat hier alweer stukken beter.
Vrijdag overleg met de huisarts.

mywips zei

wat is dit een prachtig werkje!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.