donderdag 10 februari 2011

DIT HEBBEN WE VANDAAG GEDAAN


Dit hebben we vandaag gedaan, een andere auto gekocht en we zijn er heel erg blij mee, het is een 3 jaar oude 207 geworden. Met airco  en andere moderne snufjes, van mijn peugeot 206 zal ik afscheid moeten nemen. Meer dan 11 jaar heb ik er in gereden met heel veel plezier, hij gaat niet ver weg. Mijn schoondochter wil hem heel graag hebben, dus daar gaan we straks even mee babbelen. We zijn net lekker uit wezen eten hier in Losser bij the Lodge een Canadees restaurant, ik heerlijk wilde zalm in honing mosterd saus en Huub kalfslever met spek en uien. Huub zit nu rare geluidjes te maken, volgens mij heeft hij iets teveel gegeten.

Ik heb vandaag nog geen steek geborduurd en dat zal ik toch even moeten gebeuren, want een dag niet geborduurd is een dag niet geleefd.

6 opmerkingen:

sylvia zei

gefeliciteerd met jullie nieuwe auto, Jozé en veel veilige kilometers!!
en moge het Huub bekomen......;)

Marion zei

Wat een plaatje die auto van jullie, gefeliciteerd en dat jullie er maar heeeel veeeel kilometers mee mogen rijden.
Knuf Marion

Ingrid zei

ooohhhh wauw gefeliciteerd Joze , kan geloven dat je vandaag niets geborduurd hebt dit is wel iets opwindender dan borduren en je koopt ook niet ieder week een auto !Hij ziet er super uit , heel veel rijplezier !!!

Mireille zei

Joze,

Gefeliciteerd met de aankoop. Dat je vele kms mag rijden in je nieuwe tuuutuuuut.

Gr,
Mireille

Joke zei

Hoi Joze, wat een mooie, daar gaan jullie heel veel plezier mee hebben.

Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers.

Groetjes Joke

Cath zei

Wilde zalm met honingmosterd...ga iik ook eens proberen..hahaha

Leuke auto ..veel plezier ermee..

lieve groet Cath

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.