zaterdag 12 februari 2011

UPDATE DE GRIEK VAN CHATELAINE

 Even een kleine update van deel 7 er moet nog veel meer geborduurd worden maar de Griek gaat even de kast in. Ik ga nu de Alpine en de ST. Petersburg van Chatelaine zo ver klaar maken dat ze op de beurs in Zwolle kunnen hangen, bij Naald en Draad die ook deze patronen verkoopt. Ik ga ze vrijdagmorgen samen met mijn vechtgenoot brengen en zaterdag ben ik met Ine op de beurs en dan neem ik ze weer mee naar huis, mijn troetelkindjes. Doe er node even afstand van maar bij Sabine en Marion zijn ze in goede handen. Ik hoop zaterdag weer leuke mensen tegen te komen op de beurs, we gaan om 13.00 uur elkaar ontmoeten bij het restaurant bij de beurs zelf, ik neem kaartjes mee met de tekst borduurkantine en leg die op de tafel(s) waar wij zitten. Tot nu toe zijn we ongeveer met 7 borduursters die om die tijd aanwezig zijn, kom er lekker bijzitten uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde ziekte en die heet borduurvirus. Wel een heel hardnekkig virus, je komt er nooit meer vanaf.


Dit is het gedeelte wat ik tot nu toe klaar heb.

5 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

he ik ga ook naar zwolle ik vind de borduurwerken echt heel mooi

astrid zei

Altijd moeilijk op een donkere ondergrond, maar het wordt prachtig!

Marion zei

Hoi lief mens

Wat wordt hij mooi hé.
Ik heb het rechtse dolfijntje af, veel werk maar wel heel mooi geworden.

Knuf Marion

Corina zei

Oh, ik vind deze toch zo mooi. Heeft Naald en Draad daar ook het patroon van? Als ik die tegenkom op de handwerkbeurs vrees ik dat ik niet sterk genoeg ben om 'm te laten liggen...

Marion zei

wat steekt dat prachtig af joze! heel erg mooi

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.