woensdag 23 februari 2011

ZOVER WAS IK VANMIDDAGZover ben ik gekomen vanmiddag om 15.30 uur, de hoekornamenten met stiksteekje namen veel tijd in beslag.

Vanavond heb ik op de Alpine alle beads en swarovski's gezet en ik ben net klaar, er ging natuurlijk van alles fout .
Hiernaast een detailfoto hoe de hoeken zijn geworden en nu is alles gevuld met steentjes, deze Alpine is niet zo heel veel bling bling.

Ik zal deze van de zomer zeker afkrijgen en dan kan ik alweer een werk van de lijst schrappen. Maar ik heb nog veel te doen.

Hier zitten al voor een heel groot gedeelte alle beads en Swarovski's op, het nieuwe gedeelte moet ik nog doen en daar ga ik morgen mee bezig. Ik had gedacht vandaag verder te komen, als hier alle bling bling ook op zit dan ga ik ze verder klaar maken voor de beurs. Even alle kanten omzomen en op een hangertje dan kunnen ze hangen in de stand bij Naald en Draad. Ik zal zien of ik morgen nog een foto kan plaatsen hoe het er uitziet als ze hangen,

Ik verheug me erg op het beursbezoek zaterdag en het treffen in de borduurkantine van andere borduurmeisjes. En dan gaan we op naar de borduur ruildag van 12 maart, ik zal begin volgende week een update plaatsen met namen wie er komen.

7 opmerkingen:

Mireille zei

Oh Joze, wat wordt ik hebberig van die chatelaines :-)
De Alpine heb ik liggen maar het is zo prettig om bij jou de vorderingen van de andere ook te zien. Ze zijn prachtig.
Gr,
Mireille

Petra zei

ze zijn PRACHTIG..
ben benieuwd om ze in 't écht te zien!
tot zaterdag,
groetjes,Petra

Anoniem zei

Heel mooi!! Ik ben benieuwd zaterdag om hem te zien, en uiteraard jou en de anderen ook.
Tot dan!
Groetjes Janneke

sylvia zei

Prachtig, Joze, heb je de turbo aan??
Heel veel plezier op de handwerkbeurs!!!
Liefs, Syl

Joze zei

Ja Syl ik heb de turbo ingeschakeld, wil gewoon dat ze er mooi bijhangen op de beurs. Het zijn wel mijn troetelkindjes hoor.

Allemaal bedankt voor de reacties en ik kijk uit naar jullie op de beurs.


Liefs Joze

Janke zei

schitterend wat mooi

begoş zei

Harika işlemeleriniz var hayran kaldım şeması olsaydı bende işlemek isterdim goblen yapmayı çok seviyorum elinize sağlık çok güzel..

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.