zaterdag 21 april 2012

BORDUURTASJE KLAAR


Afgelopen dinsdagmiddag heeft Ine mijn borduurtasje van een voering voorzien, vandaag heb ik hem verder afgewerkt, knoopjes erop gezet en de zijkanten met de hand dichtgenaaid.


De biscornu en het schaarhangertje zijn ook klaar, nu moet ik nog een naaldenboekje maken. Ik ga er een maken met een monogram N van naalden, dan ga ik hem een klein beetje versieren met bedeltjes ik denk dat het houten charms worden.


Ik was in mijn hobbykamer aan het opruimen en kwam de Moncai Silk van mezelf tegen en het was een grote bende, voor Naald en Draad maak ik het altijd mooi klaar en hier was het een rommeltje. Ben vrijdagmorgen begonnen en vanmiddag om 14.00 uur klaar en zo ziet het er nu uit. Ben best geschrokken van de hoeveelheid, maar als je het uitstrijkt over 4 jaar dan  valt het allemaal nog wel mee. De garens van de Quilted Hearts Garden afghan zit er ook bij, toch kan ik er bijna een winkeltje mee beginnen. Houd het lekker allemaal zelf.

Maandag komt de aannemer en die begint aan de klus van de schoorsteenbrand, zoals het zich nu laat aanzien gaan alle plafonds er boven ook uit. Ze denken daar daar ook een sterke rooklucht in zit, we laten ons verrassen. Moeten dus morgen alles een beetje verpakken en slapen vanaf maandag aan de achterkant op de logeerkamer.
Wens jullie allemaal een prettig weekend, groetjes Joze

5 opmerkingen:

Dora zei

Het borduurtasje is prachtig geworden Joze.
Lekker toch zo'n voorraadje garen.

Groeten, Dora

sylvia zei

wat een bjoetie van een borduurtas!!
als ik ooit tijd heb, ga ik ook zoiets maken.....uh....ik hou het maar bij een mappie van de Action!!
Prachtige voorraad silk, zou er maar zuinig op zijn.....haha!!!
of ik kom bij je shoppen....
nog hartstikke bedankt voor ....je weet wel, lief mens!
sterkte bij het pakken en maandag bij het bepalen van de schade, liefs, Syl

Marion zei

Wat is het borduurtasje mooi geworden en de kleuren spreken me heel erg aan in een woord prachtig.

Wat een rijkdom al je moncaizijde lekker je handen erdoorheen halen en er een goed gevoel bij hebben. Ik zou dat winkeltje ook lekker zelf houden hoor!!!!

Lieve groetjes van Marion

Jessie zei

Wat is dit mooi geworden, heel apart. Wat het garen betreft moet je op zijn minst 200 jaar worden!

Ivana zei

You have very beautiful embroidery, blue color is beautiful!

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.