dinsdag 24 april 2012

VANDAAG 2de DAG


Zo ziet onze slaapkamer er nu uit, de schade is veel groter dan verwacht. Het plafond ligt nu in de container voor ons huis en stinkt een uur in de wind naar brandlucht.


Dit is onze overloop en zoals het er nu uitziet gaan ze alle plafonds boven vervangen, de brandlucht is nu helemaal erg. Gisterenmiddag om 3 uur moesten ze stoppen vanwege een asbestpijp in het bovenste rookkanaal, vandaag dus wachten op de mannetjes in witte pakken. De arbeiders gaan beginnen met de plafonds te vernieuwen.

Wij slapen op de achterkamer en hebben slecht geslapen vanwege de sterke brandlucht, hopelijk is alles gauw voorbij en hebben we ons huisje weer klaar.

Groetjes Joze

4 opmerkingen:

Elza zei

Wat vreselijk, gelukkig dat ze dit nu allemaal vinden en dat je er straks geen last meer mee krijgt.
Heel veel sterkte, ik heb ook nog wel een kamertje over hoor.

Marion zei

Jeetje mina wat een ravage. Het is te hopen dat ze niet meer rare dingen tegenkomen en dat ze nu lekker door kunnen gaan zodat je snel je eigen huis weer terug hebt.

Sterkte van ons.

Marion

Dora zei

Ik loop een beetje achter :-)
Wat een pech. Hoop voor je dat ze alles snel verholpen hebben. Maar beter alles in één keer goed dan dat ze later de boel nogeens overhoop moeten halen. Heel veel sterkte.

Groetjes, Dora

Lenie zei

Oh wat valt dat tegen Joze. Hoop voor je dat alles snel opgeknapt is.
Sterkte.
Groetjes Lenie

www.lverveer.blogspot.com

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.