zaterdag 7 april 2012

POSTBODE EN PASEN

Allereerst wil ik alle lezers van mijn blog hele fijne paasdagen toewensen, wij gaan hier morgen een twents traditioneel Pasen vieren met alle kinderen en kleinkinderen. We zitten dan met 14 personen groot en klein aan tafel eitje te tikken, zal weer een gezellige boel worden.


Gisteren kwam de postbode langs met deze leuke servetten, gestuurd door Wilhelmina uit Utrecht, nog een bedankje voor de borduurruildag. Er staan merklapmotieven op, Willy bedankt, ze staan in de kast bij de andere borduurtjes.Vandaag was de postbode erweer nu met dit leuke kaartje van Ria uit Friesland, ook een bedankje voor de borduurruildag. Hij hangt inmiddels op mijn prikbord, bedankt Ria. Het is erg leuk om te lezen dat iedereen er zo van heeft genoten, op naar volgend jaar.


Ik heb een erg drukke week gehad zoals jullie straks hieronder kunnen lezen, toch heb ik tijd gevonden om dit borduurtasje helemaal af te borduren, Ine gaat me helpen om het in elkaar te naaien met een stofje, ik ben niet zo van de naaimachine.

Vorige week vrijdag ben ik naar het slaapcentrum in Oldenzaal geweest, ik wist dat ik apneu had maar vond dat niet zo belangrijk. Totdat ik met de beurs in Rotterdam bij Marion in een kamer lag te slapen, die s`morgens tegen mij zei, dit is niet normaal ik dacht dat je doodging. Heb er toen met de arts overgesproken en kreeg een kastje mee om te slapen en dat alles registreerde. Vorige week vrijdag naar de long en kno arts voor de uitslag en het was heel duidelijk, ernstige vorm van apneu.


Dit apparaat kreeg ik mee en daar moet ik dus s`nachts mee slapen, het is de hele week een gevecht geweest om ermee te slapen. Nu kan ik zeggen dat ik eraan gewend ben, maar ik vond het een erg moeilijke week. Uiteindelijk went alles, dit dus ook. Het word weer tijd voor leuke dingen.


Zoals dit een heerlijk zonnebloempitten brood wat ik gisterenavond heb gebakken en waar we vanmorgen aan begonnen zijn. Heerlijk straks nog een meergranen brood bakken en we komen de paasdagen wel door.

Groetjes en niet te veel eitjes eten, liefs Joze

8 opmerkingen:

dulcinella zei

Niet zo leuk die apneu:-( maar aan de andere kant, je kan er wel iets aan doen. Hopelijk slaap je deze week als een roos. je zal je ook veel fitter voelen. Geniet van je mooie kaartjes en van de paasdagen!

Jessie zei

Bedankt voor je lieve wensen, ja apneu heeft Peter ook en nu ongeveer 8 maanden het cpap apperaat in gebruik. Het duurde even maar toen had ik mijn oude Peter weer terug, hij had weer energie voor twee.Nu zijn er weer ernstige problemen met zijn hart maar ik blijf positief!Prettige paasdagen en niet te veel eieren eten!

Marion zei

Dus toch een masker 's nachts op je neus. Het went meis en het voorkomt zeker allerlei nare dingen. Wat een lieve bedank-attenties heb je ontvangen.
We kletsen van de week ff bij.

Lieve groetjes.

Dora zei

Leuke bedankjes heb je gekregen.
Het borduurtasje wordt heel leuk. Laat ik nu altijd gedacht hebben dat jij en een naaimachine één waren.
Fijn dat je snel aan het masker gewend bent en je weer lekker kunt slapen. Gezellige paasdagen met de hele famielie gewenst.
Groeten, Dora

Anoniem zei

mooie borduurtjes, lijkt me lastig slapen met het masker en apparaat...

Elza zei

Fijne paasdagen en apneu dat is niet leuk maar als je goed slaapt dan ben je ook weer veel fitter, (maar dat weet je zelf ook wel).
Groetjes en geniet van de kinderen en kleinkindertjes.
Liefs ELza.

Anoniem zei

Hoi Joze,
Ik wenst jou en je familie ook mooie paasdagen toe.
Lieve groet Geerte,

Anita - Vlijtige Handjes zei

Niet zo leuk nee maar gelukkig kun je nu rustiger slapen. Heb je overdag uitgeruste oogjes voor de steekjes. Succes met wennen.

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.