zaterdag 14 april 2012

PAPILLON SAL


Ik ben begonnen aan deze sal, het lachte me aan alle kanten toe. Ik ben begonnen met hart 2 die leek me het moeilijkste en dat is volgens mij ook zo. Als alles goed is ga ik maandag beginnen met hart 1.


Als je goed kijkt dan kun je wat schoonheidsfoutjes zien, ik heb het mezelf ook niet echt gemakkelijk gemaakt met de zwarte stof. Het is een 12.6 draads zweigart linnen en natuurlijk borduur ik die met Moncai Silk heerlijk om daar weer mee te borduren.

Wens jullie een prettig weekend, groetjes Joze

7 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo joze,
het ziet er goed uit..
gr elske

Dora zei

O Joze wat doe je me aan.
Wil ook zo graag beginnen maar moet van mezelf eerst iets afmaken. Nu ik die van jou zie begint het nog meer te kriebelen.
Hart 2 ziet er goed uit. Zie zo geen schoonheidsfoutjes.
Groeten, Dora

Marion zei

Met die foutjes valt het wel mee hoor ik zie er in ieder geval niets van. Het wordt gewoon weer prachtig zoals alles wat je maakt.
Lieve groetjes van Marion

Elza zei

Ziet er heel mooi uit op de zwarte stof, groetjes Elza

Sarah zei

Oh dit is op zoek naar mooie. Ik heb net gedownload het patroon en bestelde mijn draden en vond een aantal stoffen in huis. Het ziet er geweldig uit op het zwart.

Ik hoop dat dit ok is vertaald als Ik gebruikte Google Translate?

Anoniem zei

Hello

Just found your blog.
You have some beautiful stitching.

I am so glad to see a start on the new Papillon SAL, yours is looking great.
I can't see any flaws.
Happy stitching!

Joze zei

Thank you very much for youw compliments.

Regards Joze

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.