woensdag 25 april 2012

HOLLAND SPRINGTIME CHATELAINE EN 3de DAG


Er blijft me niets anders over dan lekker te borduren in het borduurkamertje, heel veel lawaai om me heen van klopboren die de schoorsteen boven verwijderen. Ik heb gisteren de Holland Springtime uit de doos gehaald en dit gedeelte af gekregen.


Zo ziet het geheel er nu uit, ga er vandaag mee verder. Huub gaat voor mij een frame maken waar ik het borduurwerk als het klaar is in kan doen om alle kraaltjes erop te zetten. Dat doe ik bij de Frosty Knot en dat bevalt me goed, de kraaltjes zitten er super mooi op.


Deze foto vanmorgen om 07.00 uur gemaakt op onze slaapkamer, de schoorteen in nu  helemaal uit het dak verwijderd.


Dit is de boosdoener de asbestpijp, het wachten is op de witte maanmannetjes die nog geen haast hebben om hier te komen. Kan nog een week duren.

Het is erg koud in huis, doordat we een trap in de kamer hebben kan de verwarming niet aan, alle warmte zou zo via het dak verdwijnen. Gelukkig heb ik een klein electrisch kacheltje in mijn borduurkamertje, wat we ook meenemen om te douchen. Het slapen op een andere plek valt ook niet mee, we zijn aan het kamperen in eigen huis. Maar de jongens doen hun best.

Prettige dag allemaal, groetjes Joze5 opmerkingen:

sylvia zei

wat een hollands plaatje is dat stukje borduurwerk!!
een ander plaatje is je huis...:(
kun je het een beetje aan, het lijkt wel erger dan jullie dachten!
Ik ben aan het borduren geslagen: bevalt me prima.......uh....heel goed eigenlijk!!!
hou je staande in de troep en het wordt warmer van de week, kleine troost, liefs, Syl

Marion zei

Joze wat wordt de mandala prachtig en dat is een troost in deze moeilijk en koude dagen in jullie huis. Fijn dat de jongens zo lekker opschieten en die pijp moet er maar snel uit.

Groetjes van Marion

Elza zei

Jeetje de lucht kun je al zien en gelukkig dat je een borduurkamertje hebt met een kacheltje.
Je borduurwerk gaat wel heel erg mooi worden.
Veel succes met die witte mannen in je huis en groetjes, terwijl ik dit schrijf zie ik dat je nu een mailtjes stuurd, wel gek. Liefs en groeten.

Dora zei

Je borduurwerk is erg mooi.
Aan de ene kant natuurlijk erg leuk dat je veel tijd hebt om te borduren maar het waaroom is minder leuk.
Sterkte met de witte mannen. Hopelijk komen ze nu snel.
Groeten, Dora

Anoniem zei

The Mozart Magic Cube plays eight different Mozart compositions using a full orchestra or a selection of individual instruments.
If the child is lack of iron, parents can
give baby to eat some iron-rich foods, for example black fungus, spinach, rape, animal liver, sesame, clams and kelp so on; if your child lacks of
zinc, you'll be able to give them to eat fish, oysters, pork, beef, mutton, eggs, dairy foods, peanuts, nuts, soy products, and whole grains so on.

Take a look at my web site: best rated baby swings

Nieuwe kamer

Nieuwe kamer
Is die mooi of is die niet mooi, dit is het dus geworden. Dit is mijn nieuwe kamertje en ik ben er erg blij mee, als de kleinkinderen er zijn mogen zij er ook spelen er staat een poppenhuis en tv met dvd speler voor hun, sinds kort ook een wii, met voor mij een Fit programma en voor de kleinkinderen een spelletjes programma.